Ασύλληπτο: Κατεψυγμένα έμβρυα μηνύουν τη Σοφία Βεργκάρα!

08.12.2016
Σε μία σουρεαλιστική πραγματικά περιπέτεια έχει μπλέξει η Σοφία Βεργκάρα, καθώς τα κατεψυγμένα της έμβρυα κατέθεσαν μήνυση εναντίον της! Τι συνέβη; Το 2013 αποφάσισε να καταψύξει τα έμβρυά της με τον τότε αρραβωνιαστικό της, επιχειρηματία Νικ Λόεμπ. Ωστόσο σήμερα είναι παντρεμένη με τον σέξι συνάδελφό της Τζο Μανγκανιέλο.

Ο Λόεμπ, όμως, είχε άλλα σχέδια, καθώς μάλλον ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό τους. Από πέρσι είχε καταθέσει αγωγή για την προστασία των δύο εμβρύων, που σημειωτέον ήταν θηλυκά, ζητώντας να του επιτραπεί να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί η κύησή τους από μια παρένθετη μητέρα. Η Βεργκάρα διαφωνούσε επίμονα και τότε ο πρώην αρραβωνιαστικός της κατέθεσε αγωγή και στο όνομα των δύο... αγέννητων κοριτσιών!

Η μήνυση κατατέθηκε στην πολιτεία της Λουιζιάνα, μια πολιτεία που είναι καθαρά κατά των εκτρώσεων και σ΄αυτήν ο πατέρας των εμβρύων ισχυρίζεται ότι οι δύο αγέννητες κόρες του έχουν στερηθεί την κληρονομιά τους από ένα καταπίστευμα που δημιουργήθηκε για αυτές στην Λουιζιάνα, επειδή δεν γεννήθηκαν. Επιπλέον, ζητά να του παραδοθούν τα έμβρυα, ώστε να γίνει κανονικά η κύηση και να εισπράξουν τα χρήματα, τα οποία προορίζονται για τις σπουδές και την ιατρική τους περίθαλψη, ζητά και την κατάργηση των γονεϊκών δικαιωμάτων της Βεργκάρα.

Σημειώστε πως το ζευγάρι είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο ότι κανένα από τα δύο μέρη δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα έμβρυα χωρίς την συγκατάθεση του άλλου.