Και όμως η Τζένιφερ Άνιστον έκανε σεξ στο πιλοτήριο... με τον πιλότο! [vds]

01.12.2016
Στην εκπομπή της καλής της φίλης Έλεν ντε Τζένερις ήταν καλεσμένη η Τζένιφερ Άνιστον και η παρουσιάστρια είπε να εκμεταλλευτεί τη φιλία τους για να γίνει -ευτυχώς για εμάς- πιο ενδιαφέρουσα και πιο αποκαλυπτική η συνέντευξη.

Έτσι έπαιξαν το παιχνίδι Never have I ever που έχει παίξει η παρουσιάστρια και με άλλους σταρ του Χόλιγουντ κι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα...

Και σε αυτή την περίπτωση, βγήκε λαβράκι καθώς όταν η Έλεν ρώτησε την Τζένιφερ εάν έχει κάνει σεξ στο πιλοτήριο αεροπλάνου, η απάντηση ήταν θετική.

Θετική βέβαια, ήταν και στην επόμενη ερώτηση εάν το έχει κάνει με πιλότο και τον συγκυβερνήτη και με αεροσυνοδό... Η απάντηση σε όλα ήταν «ναι». Εμείς κρατάμε μια επιφύλαξη κατά πόσο ισχύουν όλα τα ναι, αλλά τουλάχιστον το πρώτο είναι το πιο πιθανό είναι ότι ισχύει.

Και ύστερα μας λέει ότι φοβάται τα αεροπλάνα... Εκτός και αν κάνει σεξ για να ξεχάσει τον φόβο της. Δες στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που ακολουθεί την Τζένιφερ να παραδέχεται τις αταξίες της στα 25.000 πόδια.