Βίκυ Κουλιανού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγα στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

01.12.2016
Καλεσμένη στο The 2night show χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ήταν η Βίκυ Κουλιανού και μεταξύ όσων συζήτησε με τον Γρηγόρη ήταν η απώλεια του Μιχάλη Ασλάνη.

Η Κουλιανού μίλησε με πολλή αγάπη για εκείνον, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του:

«Για μένα ήταν πάρα πολύ σοκαριστική στιγμή γιατί πριν λίγο καιρό ακριβώς είχα χάσει τον μπαμπά μου, ήταν πάρα πολύ κοντά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν πήγα και στην κηδεία».

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, δεν κάναμε στενή παρέα, αλλά ήταν ένας άνθρωπος, ακόμα και αν δεν τον έβλεπα σε καθημερινή βάση γιατί δεν ήταν κολλητός μου, όταν μίλαγε για μένα αισθανόταν σαν να ήμουν παιδί του. Μίλαγε πάντα με τα καλύτερα λόγια, είχε πάντα μια καλή κουβέντα για μένα».

Η Βίκυ έχει έναν παραπάνω λόγο να αγαπά τον Μιχάλη Ασλάνη αφού χωρίς εκείνον δε θα είχε γίνει μοντέλο:

«Ουσιαστικά από τον Μιχάλη ξεκίνησαν όλα. Εγώ θα είχα πάει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ο Μιχάλης μου πρότεινε να γίνω μοντέλο. Μπαίνω στο λεωφορείο, ήμουν 16 ετών. Εγώ στεκόμουν όρθια μπροστά του και ο Μιχάλης καθόταν, δεν οδηγούσε, είχαν απεργία τα ταξί και πήρε λεωφορείο. Στέκομαι μπροστά του. Βλέπω έναν πάρα πολύ γλυκό κύριο να με κοιτάει. Με κοιτάει και αρχίζει και μου μιλάει. Με ρώτησε πως με λένε, ηλικία, τι ύψος είχα και μου είπε ότι πρέπει να γίνω μοντέλο. Η κυρία δίπλα μου είπε ότι είναι ο Μιχάλης Ασλάνης. Η αλήθεια είναι ότι αφού μου έδωσε το τηλέφωνο, τον πήρα μετά από τέσσερις μήνες. Το χαρτάκι πλύθηκε μέσα στο τζιν μπουφάν μου».