Οικογένεια Καρντάσιαν: Έχει πέσει πάνω τους κατάρα; [photos]

22.11.2016
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως στην οικογένεια των Καρντάσιαν επικρατεί ένα είδος... κατάρας που πλήττει το ένα μέλος της μετά το άλλο και κυρίως τους γαμπρούς που ο ένας μετά τον άλλον ...τρελαίνονται!

Αυτήν την περίοδο ο Κάνιε Γουέστ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική με χειροπέδες μετά από ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ στο παρελθόν ο Λαμάρ Οντόμ, σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, ήταν σχεδόν εγκεφαλικά νεκρός μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών σε οίκο ανοχής.

Η πρώτη οικογένεια που έβγαλε τη ζωή της στο... κλαρί και την έκανε τηλεριάλιτι με το «Keeping up with the Kardashians», έχει ήδη στο ενεργητικό της άπειρα διαζύγια με αποκορύφωμα αυτό της Κρις και του Μπρους Τζένερ, ύστερα από 22 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ δεν είναι λίγα και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

Για να έχετε πλήρη εικόνα του γενεαλογικού δέντρου της οικογενείας, να ξεκαθαρίσουμε πως η μαμά Καρντάσιαν είναι η Κρις Τζένερ και έχει κάνει 5 κόρες και έναν γιο. Τις τρεις κόρες και τον ένα γιο (Κιμ, Κλόε, Κόρτνεϊ και τον Ρομπ) με τον μπαμπά Ρόμπερτ Καρντάσιαν και τις άλλες δύο κόρες με τον Μπρους Τζένερ (την Κάιλι και την Κένταλ).

Εμείς ψάξαμε και σας αναφέρουμε κάποια χαρακτηριστικά περιστατικά της οικογένειας που υποδηλώνουν πως, ίσως όντως υπάρχει κάποιο είδος κατάρας στην οικογένεια!