The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα και τα νούμερα τηλεθέασης! [vds]

17.11.2016
Το «The Voice of Greece», το μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς «τα έδωσαν όλα» σε μια πρεμιέρα με αυθορμητισμό, λάμψη και πολύ χιούμορ.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τη δική του μοναδική νότα, ένταση και συγκίνηση στο πιο λαμπερό stage της τηλεόρασης. Στα backstage η Έλενα Τσαγκρινού, που μέσα από τη δική της εμπειρία με το συγκρότημα των OtherView, θα στηρίζει τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το talent show έστειλε ψηλά την τηλεθέαση του ΣΚΑΪ - Δείτε τα νούμερα:

Tο talent show «έκλεισε» με ποσοστό 21,7% στο γενικό και 20,6% στο δυναμικό κοινό -πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο ημέρας. Στην κορύφωσή του, το The Voice άγγιξε και το εντυπωσιακό 27,7%!

Ωστόσο, το γερό χαρτί του ΑΝΤ1, Οι Συμμαθητές, δεν παραδόθηκαν αμαχητί. Το αντίθετο μάλιστα. Η δημοφιλής σειρά «κούρεψε» την πρώτη ώρα του The Voice και σημείωσε ποσοστό 19,8% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό.

Εκείνος που δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μέχρι τις 00:45 το The 2night Show δεν είδε «άσπρο» τέταρτο, ενώ στη συνέχεια …πέταξε έως το 27,5%.