Ο μυστικός γάμος της Μουτσάτσου- Ίδιος με σταρ του Χόλιγουντ ο άντρας της!

10.11.2016
H Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε μυστικό γάμο πριν από τρία χρόνια τώρα όμως αποκάλυψε περισσότερα και μάλιστα ο σύζυγός της είναι ίδιος πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ.

Η γνωστή ηθοποιός ζει μόνιμα στο Los Angeles είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και έκανε πολλές παοκαλύψεις στο περιοδικό Down Town για την σχέση με τον άνδρα της, οποίος μοιάζει πάρα πολύ με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ. Συγκεκριμένα αποκάλυψε:

«Έκανα πολιτικό γάμο στο Los Angeles σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον».

Kαι μάλιστα ιδού τα πειστήρια, από παλιότερη ανάρτησή της στο Ιnstagram.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι ούτε οι γονείς της δεν ήταν εκεί:

«Όχι. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα το κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς. Στο τέλος μαζεύονταν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Οι γονείς μου είπαν “Εντάξει είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασσικό γάμο», είπε χαρακτηριστικά.