Μαρτυρία για Λιάγκα - Σκορδά: «Σε μισώ... Αν με διορθώσεις ξανά στον αέρα, θα γίνει χαμός!»

10.11.2016
Άνθρωπος από την παραγωγή της εκπομπής «Πρωινό μου» στο Mega έδωσε πολύ πικάντικες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι εντάσεις και οι διαφωνίες του ζευγαριού ήταν καθημερινό φαινόμενο. Συχνά μάλιστα διαπληκτιζόντουσαν μπροστά σε όλους. «Έχει τύχει να ακούσω να λέει ο ένας στον άλλον σε μισώ, αλλά θεώρησα ότι ήταν λόγω της έντασης της στιγμής» περιγράφει στο περιοδικό χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της Espresso με τίτλο «Άγριο ξέσπασμα στο πλατό», περιγράφει μια έντονη σύγκρουση του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά στο στούντιο. Αφορμή, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει πρόσωπο από τον στενό επαγγελματικό του ζευγαριού στην εφημερίδα, στάθηκε η κίνηση του Γιώργου να επιβάλει στη Φαίη την άποψή του για ένα θέμα που συζητούσαν ζωντανά στον αέρα. Στις διαφημίσει εκείνη και είπε έξαλλη: «Αν με διορθώσεις ξανά στον αέρα, θα γίνει χαμός!» Οι συμπαρουσιαστές τους έμειναν άφωνοι και παρακολουθούσαν το περιστατικό.