Ελένη Φιλίνη: Οι άγνωστες δύσκολες στιγμές και η απώλεια που την τσάκισε!

07.11.2016
Για τις άγνωστες έως σήμερα, δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, μίλησε η βετεράνος ηθοποιός Ελένη Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής «Πρω1νό», με αφορμή τη νέα ποιητική συλλογή που εξέδωσε.

Το έναυσμα όπως είπε για να εκφραστεί μέσα από την ποίηση ήταν οι δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί, αλλά και ο τραγικός θάνατος της μητέρας της. «Είναι λίγο πικρά τα ποιήματα μου. Έχω γράψει πολλά για τη μητέρα μου, που έχω «χάσει», είναι πολλά... βίωσα δύσκολες καταστάσεις, όταν στα εφτά μου ο μπαμπάς μου πέρασε μια οικονομική καταστροφή. Πέρασα προβλήματα που με ωρίμασαν», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ελένη Φιλίνη είχε τρομερή αδυναμία στην μητέρα της και μέχρι την ημέρα που έφυγε από την ζωή έμενε μαζί της.



«Είχα μια μητέρα κυρία. Αν έχω πάρει κάτι από τη μητέρα μου, είμαι πολύ περήφανη. Την έλεγαν Μαργαρίτα και την ήξεραν όλοι στον χώρο, οι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Την είχα πάντα κοντά μου. Ήμασταν υπερβολικά κοντά. Όλη μου τη ζωή έμενα μαζί της. Μέχρι που «έφυγε». Ήταν τεράστιο σοκ όταν την έχασα. Βίωσα την απώλεια της μέχρι το κόκαλο, αλλά έπρεπε να προχωρήσω. Πάντα θα μου λείπει. Ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ο φύλακας άγγελος μου. Τη νιώθω ακόμα. Ξέρεις, όταν ζούσε, πολλές φορές είχαμε τα καβγαδάκια μας. Με το που την έχασα, λες και μπήκε μέσα μου. Κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσε όταν με συμβούλευε» είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα