Ξανά στο Δρομοκαΐτειο η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου- Την εντόπισε η αστυνομία

01.11.2016
Τέλος στο σίριαλ με την εξαφάνιση της ηθοποιού που πριν λίγες μέρες είχε εισαχθεί στο εν λόγω Ίδρυμα και δραπέτευσε στο μεταξύ.

Ο λόγος για την Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Κλεμμένα Όνειρα" η οποία είχε εισαχθεί στο Δρομοκαΐτειο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ύστερα από εισαγγελική εντολή και παρέμβαση των γονιών της. Νοσηλεύτηκε στο τμήμα οξέων περιστατικών όμως κατάφερε να αποδράσει.

Τελικά οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την οδήγησαν ξανά στο Ίδρυμα. Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso μίλησε για την περιπέτειά της.

«Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή...» είπε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.