Ίστγουντ και Γκίμπσον: Οι γιοι είναι το ίδιο κούκλοι με τους πατεράδες τους [photos]

27.10.2016
Γιοι διάσημων πατεράδων, αυτοί οι δύο κούκλοι δυσκολεύτηκαν να βρουν το δρόμο τους, στη σκιά ονομάτων που έχουν πάρει Όσκαρ. Είναι νέοι και έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Φωτογραφίζονται συχνά με τους πατεράδες τους και διεκδικούν τη δική τους θέση στην επιτυχία.

Στα 60 του χρόνια, ο Μελ Γκίμπσον θα ξαναγίνει πατέρας για 9η (!) φορά από την 26χρονη αγαπημένη του. Πρόσφατα πατέρας και γιος περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρα της ταινίας «Hacksaw Ridge», την οποία σκηνοθέτησαν από κοινού. πατέρας και γιος έχουν το ίδιο χρώμα μάτια, ενώ ο 26χρονος Μάιλο ακολουθεί τα χνάρια του Γκίμπσον προσπαθώντας να γίνει σκηνοθέτης! Δείτε την κοινή τους εμφάνιση και φωτογραφίες από το Instagram του Μάιλο.

Congrats to my Bebe @lindsay___rose

A photo posted by Milo Gibson (@meelosh) on

Such good vibes with this one and many more to come @lindsay___rose

A photo posted by Milo Gibson (@meelosh) on

Humbling experience, so happy to be apart of this amazing film @hacksawridge

A photo posted by Milo Gibson (@meelosh) on

Δείτε τον δεύτερο γιο που μας θυμίζει πάρα πολύ τον απίστευτα διάσημο πατέρα του:

Ο λόγος για τον 30άρη Σκοτ Ίστγουντ γιο του 86χρονου Κλιντ Ίστγουντ. Ο Σκοτ που εργάζεται ως μοντέλο είναι ο νέος σταρ του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise «Τhe Fast And The Furious» και έχει μιλήσει για τη διαπαιδαγώγησή του δίπλα από τον Κλιντ Ίστγουντ.

«Kαθώς μεγάλωνα ήταν ο ήρωας μου» λέει για τον πατέρα του που ποτέ δεν του έκανε χατίρι: «Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ζήτησα οκτώ χιλιάδες για να αγοράσω ένα φορτηγό ώστε να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Του είπα ότι θα του τα ξεπλήρωνα σε συμφωνημένο χρόνο, επρόκειτο για δανεικά. Στην άλλη άκρη του τηλεφωνούν υπήρξε σιωπή. Μετά ο πατέρας μου απάντησε: Μάλιστα, όχι!»...

Δείτε τον κούκλο Σκοτ που εργάζεται και ως μοντέλο (φυσικά):