Όλη η αλήθεια: Τα 3 προβλήματα που έφεραν την Ελένη στα όρια της κατάθλιψης!

25.10.2016
Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η «Ελένη» επέστρεψε στις οθόνες μας με τη Μενεγάκη πιο αδύνατη και πιο όμορφη από ποτέ, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός έχει «προδώσει» ότι η παρουσιάστρια δεν είναι στα κέφια της όσο και αν προσπαθεί να μη φανεί αφού θέλει χρόνια τώρα να κάνει το κοινό της να χαμογελά.

Το Youweekly.gr, επικαλούμενο άτομα από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον της Μενεγάκη ότι «η Ελένη είναι στα πρόθυρα κατάθλιψης, είναι στην χειρότερη ψυχολογία που έχει υπάρξει ποτέ».

Και συμπληρώνει το ίδιο άτομο, το οποίο σύμφωνα με το Youweekly:

«Μπαίνει στο studio η γυναίκα και ξεχνάει να χαμογελάσει, πέρυσι έκανε πλάκα με όλους, φέτος τίποτα! Να φανταστείς ότι προσπαθούμε οι συνεργάτες της να την ανεβάσουν αλλά μάταια. Τί αστεία της κάνουν, τί χαβαλέ η Ζαρίφη να κάνει τον κλόουν, τί κοπλιμέντα οι φλορ…Τίποτα! Η Ελένη στον κόσμο της, ούτε τυπικά δεν χαμογελάει που στο πλατό, αν είχε κέφι, γινόταν χαμός!»

Ποιά είναι λοιπόν τα τρία προβλήματα που έχουν φέρει την Ελένη στα πρόθυρα κατάθλιψης;

«Πρώτα από όλα, όσα συμβαίνουν στον Alpha… Το ξέρεις ότι 2 μήνες δεν έχει πληρωθεί; Το ξέρεις ότι όλοι οι συνεργατες της με μπλοκάκι είναι ένα μήνα μέσα; Αυτά δεν γίνονταν ποτέ! Επίσης η Ελένη έχει γύρω από την εκπομπή της 50 ανθρώπους όσο και να μην το πιστεύεις και νοιάζεται και στεναχωριέται για όλους μα όλους.

Δεύτερον, τα νούμερα της εκπομπής κάνει 12%… Ποιος; Η Ελένη!!! Ποτέ δεν εκανε τέτοια νούμερα, το εμπορικό τμήμα του καναλιού κατέστρεψε την εκπομπή της, την έκανε telemarketing και να ξέρεις η Μενεγάκη δεν παίρνει ουτε ευρώ απο τις χορηγίες.

Τρίτον, η δικαστική μάχη με τον Λάτσιο. Δεν το γνωρίζετε αλλά όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης θα κερδίσει τελικά τον πόλεμο στα δικαστήρια. Η Ελένη δεν το περίμενε, είχε άλλη εικόνα για το όλο σκηνικό και έχει μετανιώσει πίκρα για χειρισμούς που έκανε η ίδια. Δεν θα πω άλλες λεπτομέρειες γι’ αυτό το θέμα.»

Πηγή: Youweekly.gr