Σάρα Ραμίρεζ: Η "Κάλι" του Grey' s Anatomy αποκαλύπτει δημόσια ότι είναι bisexual

10.10.2016
Μια πολύ προσωπική αποκάλυψη έκανε η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα και μάλιστα όσο πιο δημόσια μπορούσε.

Τη γνωρίσαμε ως "Δρ Κάλι" Λατίνα ορθοπαιδικό του Grey' s Anatomy, όπου παντρεύτηκε, έκανε παιδί (όχι με τον ίδιο άντρα) και τελικά ερωτεύτηκε γυναίκα, την οποία και παντρεύτηκε επίσης. Στη φωτογραφία κάτω, εικόνα από τον γάμο της Κάλι με την Αριζόνα, τη γυναίκα που την "άλλαξε".

Φαίνεται όμως ότι και στην ιδιωτική της ζωή, η Σάρα Ραμίρεζ, η οποία, παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένη από το 2012 με τον Ράιαν Ντεμπόλτ [φωτό κάτω] έχει το ίδιο ανοιχτούς σεξουαλικούς ορίζοντες.

Καλεσμένη στη εκδήλωση True Colors Fund's 40 to None Summit που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Λος Άντζελες, η 41χρονη ηθοποιός έδωσε έναν πολύ παθιασμένο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι bisexual.

"Τόσοι νέοι στην εποχή μας που βιώνουν την κατάσταση του άστεγου είναι νέοι των οποίων οι ζωές αγγίζουν πολλά σταυροδρόμια, όπως την ταυτότητα του φύλου ή την έκφρασή του, τη φυλή, την τάξη, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία. Εξαιτίας των διαστραυρώσεων που υπάρχουν και στη δική μου ζωή: Γυναίκα, πολυφυλετική γυναίκα, έγχρωμη, αλλόκοτη bisexual, Μεξικανο-Ιρλανδή Αμερικάνα, μετανάστρια, μεγαλωμένη από οικογένειες με βαθιά καθολική πίστη… είναι σημαντικό για εμένα να ακούγονται οι φωνές των νέων και να υποστηρίζονται».

Αυτά είπε στον λόγο της η Σάρα και τα επανέλαβε στο Instagram με το παραπάνω ποστάρισμα.

Φυσικά τα συγχαρητήρια μηνύματα και αυτά της συμπαράστασης έπεσαν "βροχή" από εκείνη τη στιγμή, από διάσημους και μη, φίλους της.