Έλενα Ράπτη: "Αν ερχόταν ένα παιδί εκτός γάμου, θα... "

06.10.2016
Πανευτυχής στο πλευρό του συντρόφου της, Λούκα Γιώργκα, η διάσημη Θεσσαλονικιά πολιτκός μιλά στο Celebrity Life Game και τον Κεν Αλεξανδράτο και αποκαλύπτει πράγματα που δεν έχει ξαναπεί.

"Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μου, όμως είναι μέσα στα όνειρά μου", παραδέχεται με ειλικρίνεια η Έλενα Ράπτη, η οποία απάντησε τελείως ακομπλεξάριστα και σε ερώτηση σχετικά με το τι θα έκανε αν ερχόταν ένα παιδί εκτός γάμου.

"Θα το κρατούσα", απάντησε χωρίς φόβο και πάθος η ΄Ελενα Ράπτη, τονίζοντας πως παρόλες τις δυσκολίες που γνωρίζει ότι αντιμετωπίζουν στη Ελλάδα οι ανύπαντρες μητέρες, "τα παιδιά είναι ευλογία".

Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς και ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ράπτη [στη φωτό επάνω ποζάρει για selfie με τον Κεν Αλεξανδράτο] απάντησε ως εξής:

«Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για την προσωπική μου ζωή και καμιά φορά οι περιγραφές για το πως μπορεί να τη φαντάζονται ή να βγάζουν κάποια συμπεράσματα από κάποιες εικόνες που έχουν, δεν είναι τα ακριβή. Τώρα δεν κάνω τίποτα για να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή, γιατί και παλιότερα που το έκανα δεν τα κατάφερα. Προσπαθώ να μη δίνω δικαιώματα και να ζω όπως θα ζούσα αν δεν υπήρχε αυτή η προβολή. Με στεναχωρούσαν τα ψέματα, ειδικά όταν μου χρέωναν πρόσωπα και πράγματα, ειδικά συναδέλφους, δηλαδή η φαντασία ορισμένων έχανε το μέτρο».