Εντυπωσιακή η Νατάσα Παζαΐτη στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση [photo]

06.10.2016
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού εμφανίστηκε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή και εντυπωσίασε τόσο με τα όσα είπε όσο και με την εμφάνισή της.

Η Νατάσα Παζαΐτη συμμετείχε σε εκδήλωση του Δήμου Ιλίου που έγινε για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη της ασθένειας. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ιλίου πραγματοποίησε εκδήλωση με αξιόλογους και διακεκριμένους επιστήμονες- ομιλητές και στη συνέχεια φωταγώγησε ροζ για δεύτερη συνεχή χρονιά το Δημαρχιακό Μέγαρο. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ανδριάνα Αλεβίζου.

[Για την ιστορία, η φωτογραφία επάνω, είναι από εκδήλωση για την συμπλήρωση 25 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" που είχε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ", την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016. Δίπλα στη Νατάσσα Παζαΐτη διακρίνονται η Δήμητρα Παπανδρέου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Σάκης Ρουβάς]

Ανανεωμένη, με πιο κοντό και πιο ξανθό μαλλί, η Νατάσα Παζαΐτη μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σε μια εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.