Εισβολή Κοντομηνά στην εκπομπή της Μενεγάκη - Άφωνη η παρουσιάστρια [vds]

05.10.2016
Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού της Κάντζας, Δημήτρης Κοντομηνάς, μπήκε απροειδοποίητα στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», την ώρα της μαγειρικής, προκαλώντας μάλιστα σοκ στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, που κόντεψε να πέσει από την καρέκλα της: «Δεν έχει ξαναγίνει, δεν έχει ξαναγίνει»!

Αφού την αγκάλιασε και τη φίλησε στο μέτωπο, χαιρέτησε τους εργαζόμενους μπρος και πίσω από τις κάμερες, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες, την προσφορά που όπως λέει είχε ο ίδιος για τον ALPHA, τους δημοσιογράφους του καναλιού, την κυβέρνηση αλλά και το μέλλον του «σπιτιού του», όπως χαρακτήρισε το κανάλι.

«Το κανάλι δεν ανήκει σε μένα, ανήκει στον κόσμο και στους εργαζόμενους» είπε μεταξύ πολλών άλλων σχολίων ο καναλάρχης του Alpha, που αποκάλεσε «Βασίλισσα» την Ελένη Μενεγάκη, παρουσία του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου.

«Οι άνθρωποί του (του Νίκου Παππά), αυτούς που υποστήριζε χωρίς δεκάρα, ήρθαν και ζήτησαν το 51% του σταθμού και 4 πολιτικές εκπομπές την εβδομάδα. Να ακούει και ο κόσμος, Ήθελαν να ελέγχουν το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Πήγαινε στο καλό αγόρι του είπα. Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. Ανήκει στους εργαζόμενους. Το κανάλι δεν θα κλείσει, κύριε Παππά» ανέφερε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.