Έσβησε τον Σπαλιάρα... Ο Γουόρεν Μπίτι έχει «πάει» με 13.000 γυναίκες!

28.09.2016
Αν είχες μείνει με το στόμα ανοικτό όταν είχες ακούσει ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάει με περίπου 4.000 γυναίκες, τότε ετοιμάσου να μάθεις ποιος είναι ο αληθινός «δάσκαλος», οποίος έχει πάει με πολύ περισσότερες.

Για την ακρίβεια δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση γιατί ο συγκεκριμένος κύριος, γνωστός και πολυαγαπημένο ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει πάει με κάτι λιγότερο από 13.000 γυναίκες.

Ο λόγος για τον σήμερα 79χρονο Αμερικανό ηθοποιό και καρδιοκατακτητή, Γουόρεν Μπίτι, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Aarp», κλήθηκε να απαντήσει εάν ισχύουν οι φήμες που ξεκίνησαν από τον δημοσιογράφο Peter Biskind και θέλουν τον Μπίτι -κατά τη διάρκεια της καριέρας του- να έχει κοιμηθεί με 13.000 γυναίκες!

Με χαμόγελο ο ο ηθοποιός είπε εν ολίγοις «κόψε κάτι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι 12.775... αλλά ποιος μετράει!

Πάντως, στη μακρά λίστα των κατακτήσεών του, είναι αρκετές σταρ του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων οι Νάταλι Γουντ, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η Τζάνις Ντίκινσον, η Μαντόνα, η Τζόαν Κόλινς, η Σέρ κι η Ντάιαν Κίτον.

Οι τρεις τελευταίες δε έχουν πει τα καλύτερα για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι. Και ναι, είναι πιστός, όπως παραδέχτηκε για να προλάβουμε εύλογη απορία.