Τα αλλάζουν τώρα! Το FBI όντως ερευνά τις κατηγορίες της Τζολί εις βάρος του Πιτ

23.09.2016
Ανατροπή στην ανατροπή στο σίριαλ των Μπραντζελίνα, το οποίο απ' ότι φαίνεται είναι ακόμα στην αρχή του και μέχρι να βγει το διαζύγιο θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά.

Χθες λοιπόν Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου είχε διαρρεύσει η είδηση ότι οι Αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες είχαν ξεκινήσει έρευνα για να δουν εάν ευσταθούν οι κατηγορίες της Τζολί εις βάρος του Πιτ, σύμφωνα με τις οποίες εκείνος έβριζε κι είχε δείρει τα παιδιά τους.

Ωστόσο, αργότερα μέσα στη μέρα η Αστυνομία του Λος Άντζελες διέψευσε την παραπάνω είδηση κι είπε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έλα που όμως σήμερα, έρχεται το FBI και κατά κάποιο τρόπο τους διαψεύδει.

Σύμφωνα με δηλώσεις πρακτόρων του FBI στο BBC, όντως πραγματοποιείται έρευνα, αλλά από τους ίδιους κι όχι από την Αστυνομία του Λος Άντζελες γιατί το εν λόγω περιστατικό που ερευνάται έλαβε χώρα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, άρα είναι εκτός αρμοδιοτήτων της.

Βέβαια, προς το παρόν η έρευνα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο για να εξακριβωθεί εάν οι κατηγορίες εις βάρος του Πιτ ισχύουν ή όχι.

Πάντως, ο σταρ του Χόλιγουντ δε δείχνει να πτοείται από την επίθεση που δέχεται από τη στιγμή που η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου κι άνθρωποι από το περιβάλλον του επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά πως θα κάνει το παν για το καλό των παιδιών του.