Ανατροπή: Η Αστυνομία διαψεύδει την έρευνα εις βάρος του Μπραντ Πιτ

22.09.2016
Σε σαπουνόπερα με πολλά επεισόδια φαίνεται πως θα εξελιχθεί το διαζύγιο των Μπραντ Πιτ κι Αντζελίνα Τζολί, το οποίο έσκασε σα βόμβα αυτή την εβδομάδα.

Το τελευταίο επεισόδιο ήθελε τις Αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες να πραγματοποιούν έρευνα για να δει κατά πόσο ευσταθούν οι κατηγορίες της Τζολί ότι ο Πιτ έβριζε κι είχε δείρει τα παιδιά τους όντας μεθυσμένος.

Μάλιστα, λέγεται ότι το πιο πρόσφατο περιστατικό έλαβε χώρα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κι ήταν το κερασάκι στην τούρτα με αποτέλεσμα η Αντζελίνα να αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο για το καλό τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Independent, λίγες ώρες νωρίτερα, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λος Άντζελες διέψευσε κατηγορηματικά την πραγματοποίηση μιας τέτοιας έρευνας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πληροφορήθηκαν την είδηση από τα Μέσα κι ερχόμενοι σε επαφή με το τμήμα που θα χειριζόταν μια τέτοια υπόθεση εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Το σίγουρο είναι -και αυτό επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του- ότι ο Πιτ είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος για την επίθεση που δέχεται από την πρώην γυναίκα του κι από μερίδα του Τύπου, αλλά δεν προτίθεται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια.