Απίστευτο! Άγνωστος όρμηξε πάνω στην Τζίτζι Χαντίτ & τη σήκωσε στον αέρα [vds]

22.09.2016
Τη συγκεκριμένη εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο θα τη θυμάται για χρόνια η Τζίτζι Χαντίτ αφού την ώρα που αποχωρούσε από την επίδειξη μόδας μαζί με την αδερφή της, ένας τρελαμένος μαζί της φαν όρμησε καταπάνω της και την πήρε αγκαλιά.

Τώρα θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς που είναι το κακό αφού και αυτό αποτελεί ακραία μεν, εκδήλωση αγάπης δε... Η απάντηση είναι ότι όχι απλά την πήρε αγκαλιά, αλλά τη σήκωσε στον αέρα και δεν την άφηνε.

Φυσικά, το 21χρονο μοντέλο δεν έκατσε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά παρά το σοκ, του έχωσε αγκωνιές, αναγκάζοντάς τον να την αφήσει κάτω, ενώ τότε επενέβησαν και οι άντρες ασφαλείας. Μάλλον άργησαν λίγο...

Στη συνέχεια αφού μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου κατευθυνόταν εξ αρχής, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα στο προφίλ της στο Twitter:

«Είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι είχα ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Πως μπόρεσε αυτός ο ηλίθιος να πιστέψει ότι έχει το δικαίωμα να πάρει αγκαλιά μία γυναίκα που του είναι τελείως ξένη. Έπεσε γρήγορα όμως πάνω...» στη μπουνιά της εννοούσε και το έδειξε με το κατάλληλο emoticon.

Βέβαια, υπάρχει και η θεωρία ότι ο άγνωστος άντρας δεν ήταν τρελαμένος φαν της, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά γνωστός φαρσέρ του Διαδικτύου, αλλά μάλλον αυτό δεν πρόκειται να την παρηγορήσει και πολύ.