Νέα κόντρα: Μάθε γιατί ο Χάρρυ Κλυνν είπε τον Στρόιτερ «σκ@τόψυχο»

06.09.2016
Με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Αντώνης Σρόιτερ είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook το παρακάτω post όπου σχολίαζε όσους χαίρονταν με το γεγονός ότι ο Alpha και άλλοι σταθμοί δεν πήραν άδεια.

«Σου φταινε ολοι και ολα, για τα χαλια της δικης σου ζωης. Παντα ευθυνονται οι αλλοι, εσυ δεν φταις σε τιποτα. Χαιρεσαι για το προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, γιατι ετσι πιστευεις οτι παιρνει γευση, απο τη δικη σου μιζερια. Εισαι ο γνωστος σε ολους, Ελληνας “σκ@τοψυχος”. Κομματι αυτης της κοινωνιας, ευτυχως μικρο. Ο αλλος λοιπον, μπορει να ξεπερασει το προβλημα του, μπορει και οχι. Εσυ παλι, παντα “σκ@τοψυχος” θα εισαι. Και την μιζερια σου δεν θα την ξεπερασεις ποτε. Γιατι δεν εχεις μαθει να παλευεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακο των αλλων. Περαστικα και κατσε να βλεπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχιζουν..».

Ο άνκορμαν του Alpha, όμως, πήρε απάντηση -που μάλλον δεν περίμενε- από τον Χάρρυ Κλυνν πάλι μέσω Facebook με την αγαπημένο ηθοποιό να χαρακτηρίζει με τη σειρά του και τον Σρόιτερ το ίδιο «σκ@τόψυχο».

«Καλά τα λες φίλε Αντώνη Σρόιτερ στον Έλληνα «σκ@τόψυχο» που «χαίρεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος γιατί έτσι πιστεύει ότι παίρνει γεύση, από τη δίκη του μιζέρια» αλλά στο τέλος που απειλείς, «περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν…» γίνεσαι κι εσύ ένα μ’ εκείνον… Σκ@τόψυχος!».

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει απάντηση...