Η Χερντ μας κάνει πλάκα - Δεν θέλει τα χρήματα του διαζυγίου με τον Ντεπ [photo]

19.08.2016
«Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία για μένα.Οι κακοποιημένες γυναίκες και τα άρρωστα παιδιά σίγουρα τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα», είπε η 30χρονη ηθοποιός, και εμείς για κάποιο περίεργο λόγο δεν την πιστεύουμε.

Το πιθανότερο είναι η φιλόδοξη ξανθιά να έχει μηχανευτεί αυτή τη νέα της κίνηση για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα της. Πάντως, η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δεν θα βάλει στην τσέπη της ούτε δολάριο από τα 7 εκατομμύρια, που τις επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση για το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ.

Ενώ, δεν θα διεκδικήσει ούτε τα δικαιώματα από τις ταινίες του Ντεπ για τους 15 μήνες που ήταν παντρεμένοι - αν και το ζευγάρι δεν είχε προγαμιαίο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, η 30χρονη σταρ θα δωρίσει όλο το ποσό του συμβιβασμού στην American Civil Liberties Union και στο Children's Hospital of Los Angeles, στο οποίο δούλευε προσφέροντας εθελοντική εργασία για περισσότερα από 10 χρόνια.

«Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία για μένα. Τα δωρίζω όλα σε νοσοκομείο για άρρωστα παιδιά και σε ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μένα», είπε η Χερντ.

Η Άμπερ δεν σχολίασε τίποτα για τον βίαιο χαρακτήρα του Ντεπ και μάλιστα έδειξε μεγαλόκαρδη λέγοντας σε ανακοίνωσή της: «Είχαμε μια σχέση πάθους ενίοτε άστατη, αλλά πάντα μας ένωνε η αγάπη. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Depp».