Πολύ γερασμένος, ο Χιου Γκραντ μιλά για τη σύλληψή του με την πόρνη

08.08.2016
Στα 55 του χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός φάνηκε έτοιμος να αντιμετωπίσει τα "φαντάσματα" του περελθόντος του μιλώντας για αυτά δημόσια.

Στο CBS News και την Τρέισι Σμιθ μίλησε χθες ο Χιου Γκραντ και η κουβέντα, μεταξύ άλλων, έφτασε και στο 1995 όταν εκείνος συνελήφθη για προσβολή δημοσίας αιδούς μαζί με μια πόρνη που άκουγε στο όνομα Ντιβάιν, η οποια του έκανε στοματικό έρωτα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Εκείνη την περίοδο ο κόσμος μόλις είχε γνωρίσει τον νεαρό ηθοποιό μέσα από τον ρόλο του στην ταινία "4 γάμοι και μια κηδεία" και τον είχε ταυτίσει με αυτόν, για την ακρίβεια! Στην προσωπική του ζωή, ο Γκραντ είχε δεσμό με τη Λιζ Χάρλεϊ η οποία στάθηκε στο πλευρό του σε όλη τη δοκιμασία.

Ο Χιου Γκραντ παραδέχτηκε ότι ήταν "άτακτος και πολύ μεθυσμένος" ενώ υπογράμμισε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τον κακό χαμό που έγινε στα media καθώς η ιστορία αυτή είχε "ζουμί".

Δεν νιώθει όμως ότι τον "σταύρωσαν" χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη ήταν απολύτως αναμενόμενο. Χαρακτηρίζει όμως το συμβάν ως κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.

Βέβαια, αυτό που έκανε εντύπωση στην εν λόγω κουβέντα ήταν η όψη του σταρ ο οποίος μοιάζει σαν να γέρασε ξαφνικά.

Ιδού πώς είναι σήμερα ο 55χρονος Χιου Γκραντ ο οποίος, για την ιστορία απέκτησε4 παιδιά σε 4 χρόνια με δύο διαφορετικές μαμάδες. Μπορεί να άργησε να γνωρίσει την πατρότητα, όμως τώρα... ποιος τον πιάνει!!! Μήπως όμως οι υποχρεώσεις τον γέρασαν ξαφνικά;;;