Κέιτ Μίντλετον: Οι αυστηροί κανόνες ανατροφής του πρίγκιπα Γεώργιου

08.08.2016
H δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, είναι μια αυστηρή μαμά και πρόσφατο δημοσίευμα του Radar On line επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Radar, η Κέιτ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του βιβλίου «The first three years and the happiest toddler on the block».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες, η 34χρονη Κέιτ προσπαθεί να αναθρέψει τον Γεώργιο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνει τύραννος ηγεμόνας.

Όταν ο Γεώργιος κυνηγάει το σκυλάκι του με μανία ή προσπαθεί να τσιμπήσει την αδερφή του Σάρλοτ, η Κέιτ τον στέλνει στη γωνία του δωματίου για να παίξει με το παιχνίδι που τον ηρεμεί ή με το αγαπημένο του βιβλίο.

Όταν ο Γεώργιος φωνάζει ή δεν ακούει, η Δούκισσα του τραγουδά το αγαπημένο του τραγούδι ή του βάζει να παίζει η αγαπημένη του μουσική από την Αφρική.

Αν ο Γεώργιο είναι ανυπάκουος στην παιδική χαρά, δέχεται μια προειδοποίηση από τη μαμά του. Αν συνεχίσει, η Κέιτ τον παίρνει σηκωτό από τις κούνιες έστω κι αν φωνάζει ή αν κλαίει και κλωτσάει.

Ταυτόχρονα, κάποιες φορές, ο διάδοχος δεν θέλει να φάει ή πετάει το φαγητό του στο πάτωμα. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, η μαμά του τον βάζει να καθαρίσει τα πάντα μόνος του. Όταν μάλιστα δεν τρώει το γεύμα που πρέπει, η Κέιτ προτιμά να τον αφήσει να πάει νηστικός για ύπνο. Αν ο Γεώργιος επιμείνει, η Κέιτ του δίνει μόνο λίγο γάλα.

Όταν η Κέιτ και ο Γουίλιαμ βλέπουν πως ο Γεώργιος είναι έτοιμος να ξεσπάσει δημοσίως, είτε βάζουν την νταντά να τον πάει σπίτι, είτε του ζητούν να μπει μέσα, κάτι που ο μικρός σιχαίνεται και αποφεύγει τα δημόσια ξεσπάσματα.