Βάφτισε τον 9χρονο γιό της στην Κρήτη η Δέσποινα Βανδή! [photos]

07.08.2016
Τον 9χρονο γιο τους βάφτισαν στην Κρήτη η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Το αγόρι βαφτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης στην Ελούντα και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά του.

Αν και σε μεγαλύτερη ηλικία, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τα βαφτίσια του γιου με έναν ξεχωριστό τρόπο στο εκκλησάκι που πριν 11 χρόνια βαφτίστηκε και η κόρη τους Μελίνα.

Το όνομά του; Γιώργος.

Να πως περιέγραψε τα συναισθήματά της στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια και ανέβασε μια φωτογραφία από την όμορφη στιγμή...

Στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας βρισκόταν φυσικά όλη η οικογένεια, αλλά και καλοί φίλοι. Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Κοκοτός. Η Δέσποινα έλαμπε μέσα στο λευκό φόρεμά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο να βαφτίσει τον γιο της σε μεγάλη ηλικία. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στην εκπομπή “Τετ α Τετ” είχε πει: “Ο Γιώργος θα γίνει 8 τον Αύγουστο (σ.σ του 2015). Θέλουμε να τον βαφτίσουμε. Κάθε καλοκαίρι λέμε ότι θα το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε προλάβει. Του το έχουμε υποσχεθεί. Ο ίδιος νομίζει ότι θα τον βαφτίσουμε όπως βαφτίζονται τα μικρά και του λέω “Παιδί μου, θα φοράς μαγιό. Στη θάλασσα θα σε βαφτίσουμε. Μην ανησυχείς!”.