Ο Μιχάλης Μαρίνος ζηλεύει τον Αντώνη Κανάκη & υπάρχει λόγος γι΄αυτό

02.08.2016
Κατάθεση ψυχής έκανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλέραμα. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του και τις πιο βαθιές του επιθυμίες.

Γνωρίζοντας πως ο ηθοποιός ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματικά δεν μας προκαλούν έκπληξη τα όσα λέει. Όπως δηλώνει θέλει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη ενώ δε φοβάται απολύτως τίποτα. Όσο για τον Κανάκη, παραδέχεται πως τον ζηλεύει κι αποκαλύπτει και το λόγο.

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε


Ονειρεύομαι να ταξιδέψω σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Δεν μου αρέσουν όμως τα πολύ κοσμικά μέρη. Είμαι πιο... ερευνητής στις διακοπές μου. Είναι χαρά για μένα να ανακαλύπτω μέρη και ανθρώπους για πρώτη φορά. θα ήθελα να πάω σε κάποια απομονωμένα χωριά της Αφρικής και να ζήσω την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και να χτίσω μια αίθουσα σχολείου, όπως είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης, κάτι που ζήλεψα πολύ. Ένα μέρος που αγαπώ στην Ελλάδα είναι η Λευκάδα, όπου έχω πάει πολλές φορές.

Δεν φοβάμαι και δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Ο φόβος μας στερεί τη χαρά της ζωής. Αν απαλλαγούμε από τις φοβίες μας η ζωή μας γίνεται πιο όμορφη και οι αντιξοότητες πιο αντιμετωπίσιμες.

Το μότο στη ζωή μου είναι η προσευχή της γαλήνης, που μεταξύ άλλων λέει: «θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω, το κουράγιο να αλλάζω αυτά που μπορώ και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά.