Συλλεκτικές φωτογραφίες: Η Αλίκη με περούκα αλά Τρύφωνα Σαμαρά

02.08.2016
Την προηγούμενη εβδομάδα συνάδελφοι και φίλοι της Αλίκης θυμήθηκαν φωτογραφίες τους μαζί της για να τιμήσουν τη μνήμη της. Το ίδιο έκανε κι ο Τρύφωνας Σαμαράς που ξετρύπωσε φωτογραφία από το παρελθόν με την Αλίκη να φοράει περούκα που της είχε φτιάξει ο ίδιος!

Ο κομμωτής αναπόλησε στιγμές των πρώτων βημάτων της καριέρας του όταν συνάντησε το ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων την Αλίκη. Όπως άλλωστε ο ίδιος σημειώνει η ΑΛίκη είναι ο θρύλος και ο μύθος που λάτρεψε κι άγγιξε. Σήμερα 20 χρόνια μετά υπάρχει για να θυμίζει ότι "τ΄αστέρια δε σβήνουν ποτέ".

Δες τις φωτογραφίες της Αλίκης με περούκα αλά Τρύφωνα Σαμαρα και την αντίδρασή της.

Όπως λέει ο Τρύφωνας στάθηκε τυχερός και τη χτένισε για το περιοδικό Γυναίκα μετά από προτροπή του Θεού του styling Τάκη Τσαντίλη και τον ευχαριστεί πολύ γι΄αυτό. Όπως μας ενηλερώνει το make up είχε τότε αναλάβει ο Νίκος Μπιτζάνης. Όσο για την περούκα, την είχε ετοιμάσει και κουρέψει ο ίδιος ο Σαμαράς ημέρες πριν και είχε ένα άγχος τρομερό για το εάν θ΄αρέσει στην ΑΛίκη. Και μόλις της την έβαλε, κοιτάζεται στον καθρέπτη και του λέει: Καλέ ίδα ο Πίπης!