Στα δικαστήρια ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά - Ενοχλεί ο κοσμικός βίος του!

01.08.2016
Ξανά στα δικαστήρια την περασμένη Παρασκευή ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς και η πρώην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα για τη διατροφή των παιδιών. Αφορμή για να οδηγηθούν ξανά στο δικαστήριο είναι ο κοσμικός βίος του 40χρονου επιχειρηματία με την Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Λίλα Μπάρλα έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα των δυο παιδιών της με αντικείμενο τη διατροφή και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου. Η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά όμως, ζητά να απορριφθεί η αίτηση, αφού προκύπτει πως ο επιχειρηματίας έχει καταβάλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως για τις ανάγκες των παιδιών του.

«Υπάρχει συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από τα δυο μέρη και η αιτούσα έχει παραδεχτεί πως τα ποσά που καταβάλλονται υπερβαίνουν τις ανάγκες των παιδιών και δίνονται με καλή πρόθεση αναφέρει ο δικηγόρος του Ηλία Κρασσά, ενώ ο συνήγορος της πρώην συζύγου του, αποκάλυψε πως εκείνη θα παραιτηθεί από την προσωπική της διατροφή και θα εργαστεί, αρκεί ο Ηλίας Κρασσάς να πληρώσει μια γυναίκα για να προσέχει τα παιδιά όπως κάνει στο δεύτερο γάμο του.