Ρέμος Vs Ρουβάς σημειώσατε 1 λόγω... Ντι Κάπριο

31.07.2016
Στη Μύκονο, το «ανεξάρτητο» κρατίδιο του Αιγαίου, Αντώνης Ρέμος και Σάκης Ρουβάς πρωταγωνίστησαν σε μια μάχη μέχρι... τελικής πτώσης αφού οι συναυλίες που έδωσαν με διαφορά μόλις μιας μέρας ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα.

Τον νικητή έκρινε ο... Λεονάρντο Nτι Κάπριο, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στο Nammos στην Ψαρού μαζί με την αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret, Νίνα Αγκντάλ, για να παρακολουθήσει τον... Antonio, όπως τον αποκαλούν οι ξένοι θαυμαστές του, μαζί με τους αειθαλείς Gipsy Kings.

Βέβαια, όσοι έδωσαν το «παρών» στο Rakkan στο Καλό Λιβάδι μία μέρα νωρίτερα, όπου εμφανίστηκε ο Σάκης, κάνουν λόγο για δυναμική είσοδο του δημοφιλούς τραγουδιστή στην αγορά της Μυκόνου που θα έχει και συνέχεια.

Διαρκώς ανερχόμενο στο χρηματιστήριο των τζετ σετ προορισμών, το Νησί των Ανέμων συγκεντρώνει και φέτος από σταρ της διεθνούς σόου μπιζ μέχρι δισεκατομμυριούχους. Ετσι, δίπλα στο ετήσιο πάρτι του Ρέμου που έχει αναδειχθεί σε θεσμό ήρθε να προστεθεί η «πρεμιέρα» του Ρουβά, την ίδια ώρα που και άλλοι Ελληνες καλλιτέχνες διεκδικούν μερίδιο από τη χρυσή πίτα.

Διαβάστε ακόμη: «Αστρονομικός» ο τζίρος του Ρέμου στο «Nammos» - Δείτε το ποσό

Αφού πέρασε από χίλια κύματα τα προηγούμενα επτά χρόνια, τροφοδοτώντας συχνά με σκάνδαλα... τα ΜΜΕ, το πάρτι του Ρέμου στο Nammos αποτελεί πλέον πόλο έλξης για ζάπλουτους Αραβες και Τούρκους. Πολλοί τον γνωρίζουν προσωπικά, τον προσκαλούν να τραγουδήσει σε πριβέ εκδηλώσεις, ενώ προγραμματίζουν οι καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα να συμπέσουν με την εμφάνισή του στο Nammos.

Φέτος, η ελάχιστη κατανάλωση για τους προνομιούχους στα τραπέζια μπροστά στη σκηνή ή στη βεράντα του bar restaurant, είχε οριστεί στο ευτελές ποσό των 1.000 ευρώ το άτομο (!), ενώ η αντίστοιχη υποχρέωση όσων κάθισαν στα υπόλοιπα τραπέζια ήταν... μόλις 500 ευρώ.

Το μενού περιλάμβανε ένα μπουκάλι σαμπάνια Perrier Jouet, μια φιάλη κρασί T-Oinos, σαλάτα από ταρτάρ καβουριού, σαλάτα Nammos, γαρίδες Tempura σε τσίλι, ρίμπαϊ με ψητές πατάτες και γλυκό. Για όσους «κοινούς θνητούς» ήθελαν απλώς να παρακολουθήσουν τη συναυλία, η είσοδος στοίχιζε 40 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Η χλιδάτη βίλα του Ντι Κάπριο στη Μύκονο και οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό! [photos]

Αφιξη με φουσκωτό

H μεγάλη εξέδρα είχε στηθεί στην κυριολεξία πάνω στο κύμα και ο Ελληνας τραγουδιστής έφτασε με φουσκωτό. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα ο Αντώνης Ρέμος καλωσόρισε τους Gipsy Kings επί σκηνής λέγοντας «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου». Στη συνέχεια το συγκρότημα ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στο παρελθόν με τις επιτυχίες τους «Bamboleo», «Volare», «Djobi Djoba»...

Από τις ξεχωριστές στιγμές ήταν το ντουέτο του Ρέμου με τους Gipsy Kings στο θρυλικό «My Way» του Φρανκ Σινάτρα. Ακολούθησε η εμφάνιση του ράπερ Gifted, ο οποίος σε μια προσπάθεια να... κολακεύσει το ελληνικό κοινό φώναξε «Mykonos f***s Ibiza» ενώ στη συνέχεια προλόγισε τον Αντώνη Ρέμο, που ανέβηκε δυναμικά στη σκηνή συνοδεία εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων.

Η εμφάνισή του κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί και έκλεισε με τους θαμώνες να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή, να χορεύουν μαζί του και ορισμένους εξ αυτών να πέφτουν στη θάλασσα...

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr