Βουτσάς: Η πρώτη επίσημη φωτογράφηση με το νεογέννητο γιο του! [photos]

28.07.2016
Ο ερχομός του γιου του, του έδωσε τουλάχιστον άλλα 20 χρόνια ζωής, όπως ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς παραδέχεται.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η συζυγός του, εδώ και λίγες μέρες, κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους Φοίβο και οι στιγμές που ζει ο ευτυχισμένος πατέρας, είναι μοναδικές.

“Από την ώρα που γεννήθηκε δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Αυτό το παιδί μου έδωσε τουλάχιστον 20 χρόνια ζωής”, δηλώνει ο Βουτσάς στο περιοδικό Down Town.

Οι ευτυχείς γονείς λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μικρού, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί του για λογαριασμό του περιοδικού. (Αν και η Αλίκη Κατσαβού δήλωνε στο πρόσφατο παρελθόν ότι επιθυμία τους είναι να μη βγάλουν τη δημοσιότητα το μικρούλη, θέλοντας έτσι να τον προστατεύσουν).

Από τη στιγμή, πάνως, που γεννήθηκε δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύονται φωτογραφίες του μικρούλη, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι έδωσαν μια μεγάλη υπόσχεση... να τον κάνουν ευτυχισμένο!

Ο μπέμπης είναι γλύκας και η Κατσαβού δε μπορεί ακόμη να πιστέψει πως τον κρατά στην αγκαλιά της:

“Αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα... Αυτό που θυμάμαι από τον τοκετό είναι μόνο να τον σφίγγω στην αγκαλιά μου και να του λέω: “είμαι εδώ παιδάκι μου”, δηλώνει.

Όσο για τα πρώτα λόγια που είπε στονΒουτσά; “Μόλις βγήκα από το χειρουργείο είπα στον Κώστα: “Σε ευχαριστώ μου έκανες το ομορφότερο δώρο της ζωής μου”...”