Έξαλλη η Σουίφτ- την "έδωσε" η Καρντάσιαν

18.07.2016
Ας θυμηθούμε λιγάκι τα γεγονότα... Η fashionista Kιμ Καρντάσιαν αποκάλεσε ψεύτρα την Τείλορ Σουίφτ και αφορμή το "that bitch" του Kanye West. Κιμ και Τέιλορ λοιπόν ανταλάσσουν “πυρά” μέσα από τα social media και η διαμάχη τους οφείλεται σε ένα παλιότερο θέμα ενός στίχου που επανέρχεται στο προσκήνιο από την Κim.

Πριν από χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2009, ο Κάνιε ήταν αγενής απέναντι στην Τέιλορ ανέβηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards για να διαμαρτυρηθεί επειδή κέρδισε αυτή το βραβείο και όχι η Μπιγιονσέ. Και ενώ φαινομενικά το περιστατικό πέρασε στην ιστορία και ξεχάστηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο πως ο West είχε ακόμη την ίδια γνώμη για την Τέιλορ Σουίφτ. Σε συναυλία του προκλήθηκε σάλος από το τραγούδι που περιείχε τους στίχους : «I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous» που εξόργησε τους φανατικούς της Τέιλορ. Η Τaylor εμφανίστηκε σοκαρισμένη και το θέμα πήρε τότε μεγάλες διαστάσεις, αλλά μετά ξεχάστηκε. Η Κιμ Καρντάσιαν επανήλθε και μάλιστα στη συνέντευξη που έδωσε στο GQ, αποκάλεσε την Taylor Swift ψεύτρα.

"Είναι κάτι που είχε την έγκρισή της", είπε η σύζυγος του Κάνιε αφού όπως λέει η ίδια η Τέιλρος ήξερε πως η φράση θα υπήρχε στο τραγούδι και μάλιστα ο Κάνιερ την είχε ρωτήσει αν είναι εντάξει η ίδια με αυτό και εκείνη είχε δώσε την έγκρισή της. Ο διάλογος του Κάνιε με την Τέιλορ είναι καταγεγραμμένος και μάλιστα

και μάλιστα η ίδια η Κιμ ανέβασε το βίντεο από την συνομιλία τους στο Snapchat. Στο βίντεο η ίδια η Τέιλορ έδειχνε να δίνει την έγκρισή της για τα λόγια του τραγουδιού.

Η Τέιλορ Σουίφτ για να υπερασπιστεί τον εαυτό της μετά το post της Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε το παρακάτω post στον λογαριασμό της στο Instagram χθες το απόγευμα προσπαθώντας να πει πως αυτό που ανέβασε η Κιμ δεν αποδεικνύει πως εκείνη συμφώνησε να την πει "that bitch".

H ίδια συνέχισε λέγοτνας πως δεν γίνεται να εκρίνεις ένα τραγούδι που δεν έχεις ακούσει ποτέ όπως διαβάζουμε στην DailyMail. Μάλιστα το ποστο της το συνόδευε το σχόλιο: "Η στιγμή που ο Κάνιε ηχογραφεί κρυφά την συνομιλία σας και η Κιμ την ποστάρει". Οι όλες δηλώσεις προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και φυσικά έπεται συνέχεια...