Βικτώρια Χαραλαμπίδου: Πού βρίσκεται η πρωταγωνίστρια από τις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη;

14.07.2016
Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου είχε δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση με την συμμετοχή της στην επιτυχημένη ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Νύφες». Η γοητευτική ηθοποιός τον Φεβρουάριο του 2005 ακολούθησε τον μεγάλο της έρωτα, τον Ελληνοαυστραλό Πίτερ Καυδιανό στην Αυστραλία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα Κύθηρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Έτσι ξαφνικά» και έχουν σήμερα έναν υπέροχο γιο, τον Λεωνίδα, που είναι εξίμισι ετών.

«Δεν πίστευα ότι ο ρόλος μου στις «Νύφες» θα ήταν ενδεικτικός της μετέπειτα ζωής μου. Τίποτα, όμως δεν είναι τυχαίο. Βέβαια, εγώ δεν παντρεύτηκα με προξενιό. Και μπορεί να μην έγινα ακροβάτισσα, όπως ονειρευόμουν μικρή, αλλά αισθάνομαι ότι ζω μια περιπέτεια σαν κι αυτή του τσίρκου, με καλές και λιγότερο καλές στιγμές. Είμαι τυχερή» εξομολογείται η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

Πλέον η ίδια με την οικογένειά της μένουν στο Σίδνεϊ. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό κομμάτι, γεγονός που την έκανε να σκεφτεί την επιστροφή στην Ελλάδα. Σήμερα ωστόσο όλα έχουν βρει το δρόμο τους. Από τις 10 Ιουλίου προβάλεται στο δίκτυο ABC-TV η σειρά Barracuda, στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για αυστραλιανό σήριαλ, βασισμένο στο βιβλίο του Χρήστου Τσιόλκα.