Μπέσυ Μάλφα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με μαγιό [photo]

07.07.2016
Η Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για τον εαυτό της και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού, ποζάροντας με μαγιό, πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ.

Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και μίλησε για τον εαυτό της: «Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια. Όταν φοράς κάτι όμορφο, φτιάχνει η ψυχολογία σου… Η μαμά μου ήταν ανέκαθεν πολύ κοκέτα. Εγώ, πάλι, σε μικρή ηλικία καθόλου, καθαρή ναι, αλλά ντυνόμουν σαν αλήτης με σκισμένα παντελόνια… Η μαμά μου βαφόταν και φτιαχνόταν ακόμα και για να πάει να ψωνίσει στον φούρνο».

Και συνέχισε εξηγώντας πως προσέχει τον εαυτό της, με μόνη παρασπονδία της το κάπνισμα, το οποίο και προσπαθεί να κόψει. «Γυμνάζομαι, έχω τρέλα με το υγιεινό φαγητό, προσέχω πώς μαγειρεύω, τα λάδια, τα βούτυρα που βάζω». Παραδέχτηκε λοιπόν πως ως παντρεμένη τα έκανε όλα: «Όταν ήμουν μόνη μου, πέρασα περιόδους χάους… Όταν ήταν τα παιδιά μικρά, εννοείται ότι γινόμουν χίλια κομμάτια, αλλά είχαμε και τη μανούλα μου, την Όλγα μας, που ήταν η ηρωίδα του σπιτιού, μας περιποιόταν και τα έκανε όλα όταν εγώ δεν ήμουν εκεί».