Πανικός στα MAD: Φουρέιρα και Στικούδη πήγαν χωρίς εσώρουχα![photos]

29.06.2016
Πα-νι-κο προκάλεσαν στα φετινά Mad Awards η Ελενη Φουρέιρα και η Κατερίνα Στικούδη με τις απίστευτα προκλητικες εμφανίσεις τους.

Οι νεαρές τραγουδίστριες - και... αντίζηλες για πολλούς - "έκλεψαν" τις εντυπώσεις στη φετινή τελετή, όχι στη σκηνή - όπως κάνουν συνήθως - αλλά στο περίφημο κόκκινο χαλί. Κι αυτό, διότι εμφανίσθηκαν χωρίς εσώρουχο!

Η Φουρέιρα επέλεξε για τη βραδιά μία σατέν λευκή τουαλέτα με άκρως τολμηρά σκισίματα στα επίμαχα σημεία. Σαν εκείνη που είχε φορέσει η Χαντίντ στις Κάννες και όλο το σύμπαν στοιχημάτιζε ότι δε φορούσε εσώρουχο.

Ε, το ίδιο συνέβη και με τη Φουρέιρα, και όλο το κλειστό του Ταε Κβο Ντο στοιχημάτιζε αν η Ελένη άφησε το εσώρουχο στο σπίτι της.

Τα πραγματα ήταν πιο ξεκάθαρα ή μάλλον πιο αποκαλυπτικά στην περίπτωση της Στικούδη!

Η Κατερίνα, η οποία μάς έχει συνηθίσει σε τολμηρές εμφανίσεις, περπάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας μία αραχνοϋφαντη τουαλετα. Και αποκάλυπτε τα πάντα. Το γυμνό της στήθος και το σέξι εσώρουχό της. Μάλιστα, η Στικούδη υποστήριξε ιδιαίτερα την επιλογή της, χαρίζοντας στο φακό απολαυστικέ ςγια τα μάτια των αρσενικών, πόζες.