Η Κέιτλιν Τζένερ ποζάρει με το χρυσό μετάλλιο του Μπρους & το "απαξιώνει" λίγο

29.06.2016
40 χρόνια μετά την Ολυμπιακή νίκη του Μπρους Τζένερ στο δέκαθλο, η Κέιτλιν -όπως λέγεται σήμερα- ποζάρει με το "τρόπαιό" της και μιλά για εκείνη και για εκείνον.

Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated ποζάρει η Κέιτλιν Τζένερ ενώ αναπολεί (;) εκείνες τις παλιές στιγμές που ήταν μία άλλη, ή μάλλον.. ένας άλλος.

"Τον αγαπούσα τον Μπρους. Ακόμη και σήμερα τον αγαπώ. Αλλά αυτή η γυναίκα ζούσε μέσα μου όλη τη ζωή μου και έφτασε το σημείο όπου έπρεπε να την αφήσω να ζήσει και να αφήσω τον Μπρους στην άκρη. Και είμαι πιο ευτυχισμένη αυτούς τους 12 τελευταίους μήνες από όσο ήμουν όλη την υπόλοιπη ζωή μου"

Αυτά λέει μεταξύ άλλων η Κέιτλιν και -όσο να΄ναι- συγκινεί ενώ εξηγεί την πεποίθησή της ότι η δουλειά της σε αυτή τη φάση της ζωής της είναι πολύ πιο σημαντική από την ολυμπιακή νίκη της πριν από 4 δεκατίες. Για την ιστορία, ο Μπρους Τζένερ κέρδισε το χρυσό μετάλιο στο δέκαθλο στην Ολυμπιάδα του 1976.

%PHOTO3%

"Αυτό που αντιμετωπίζω τώρα έχει να κάνει με το ποιος είσαι πραγματικά ως άνθρωπος. Με αυτό που έκανα το 1976, εκτός του ότι ίσως ενέπνευσα μερικούς ανθρώπους να αθλούνται περισσότερο δεν έκανε καμια σημαντική διαφορά στον κόσμο"