Ματσούκα: «Με ενέπνευσε ο Τσίπρας - Ναι, συγχωρώ την απιστία!»

19.06.2016
Αποκαλυπτική η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Αφού εξέφρασε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως την ενέπνευσε, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ανθρώπινες σχέσεις και παραδέχτηκε πως θα συγχωρούσε την απιστία!

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μοναδικός που με ενέπνευσε μετά από πολλά χρόνια να κινητοποιηθώ και να πιστέψω. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα και βρήκα κάτι άλλο. Δεν έχω βρει τίποτα προς το παρόν στο οποίο να θέλω να επενδύσω με την πίστη μου. Δεν ξέρω τι έφταιξε, πάντως παρατηρώ πως ακόμη και στον δικό μου χώρο, του πολιτισμού, συμβαίνουν μικροπολιτικές.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να μου είναι συμπαθής για κάποιο λόγο. Ίσως γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω πως ένας άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία είναι μια καινούρια φωνή, είναι το νέο το φρέσκο. Καταλαβαίνω ότι βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή να κυβερνήσει, αλλά το ήξερε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το θέμα του γάμου, η ηθοποιός επισήμανε πως θέλει να παντρευτεί αν «προκύψει ένας μεγάλος έρωτας». Ο γάμος «δεν ήταν ποτέ διακαής μου πόθος. Αν ήταν, κάποιος θα είχε βρεθεί και για εμένα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν θα συγχωρούσε την απιστία, είπε: «Ναι την συγχωρώ! Είμαι συμφιλιωμένη με αυτό. Μπορεί να συμβεί στις καλύτερες οικογένειες».