Γνωστή τραγουδίστρια «τα 'χώνει» σ' όσους μίλησαν για τη σχέση της με τον Παντελίδη [photo]

15.06.2016
Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη και ξέσπασε εναντίον αυτών που ισχυρίστηκαν πως εκμεταλλεύτηκε την σχέση τους.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου η οποία μίλησε στο People: «Πριν από μερικά χρόνια δούλευα σε ένα νυχτερινό κέντρο που έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ, με τον επιχειρηματία να μας έχει απλήρωτους δύο εβδομάδες. Πήρα τηλέφωνο μια συνάδελφο και της είπα αν ακούσει οτιδήποτε για δουλειά να μου πει, είχα μείνει πανί με πανί.

Εκείνη τη μέρα μου έκλεισε ένα live στο Νέο Ηράκλειο με ένα νέο παιδί τότε, τον Παντελή Παντελίδη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Δεν θέλω να μιλάω πια για τον Παντελή και τη σχέση μας, γιατί νιώθω πως υπερεκτέθηκα μετά το θάνατό του. Ούτε θα ασχοληθώ με όσους μου “την είπανε” και σχολίασαν αρνητικά. Δεν θα μου χαλάσει κανείς τη διάθεση, ειδικά για τόσο ευαίσθητα θέματα. Ντροπή σε όποιον μπορεί να σκέφτηκε ότι θέλω να εκμεταλλευτώ τη σχέση μου με τον Παντελή για να βγω στην επικαιρότητα».

Και συνεχίζει: «Έχω να πω πολλά “ευχαριστώ” για όσα έχει κάνει για μένα. Σκέφτομαι τους γονείς του, που διαβάζουν συνέχεια τίτλους και εξώφυλλα για το παιδί τους. Ας ηρεμήσει λίγο το θέμα, ας τον σεβαστούμε. Θα απασχολεί για πάντα τον κόσμο, θεωρώ, γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός καλλιτέχνης».