Καινούργιου: Άγριο κράξιμο για την επίδειξη της ντουλάπας - υπερπαραγωγή!

14.06.2016
Η Κατερίνα Καινούργιου δε διανύει και την καλύτερη της περίοδο. Και είπε το ξανθό το girl, που έμεινε χωρίς άντρα και δουλειά - αν και φαίνεται ότι είναι κοντά σε γνωστό κανάλι - να φτιάξει τα ρούχα της, μπας και ξεχαστεί με τα floral και τις Σανέλ τις τσάντες

Αλλά επειδή έχει πολύ πράμα σε ρουχισμό και αξεσουάρ, μετέτρεψε ένα δωμάτιο του σπιτιού της σε ντουλάπα. Πώς είχε η Κάρι Μπράντσο ένα τέτοιο στο Sex and the city; Έτσι και η Καινούργιου, που είναι και το ίδιο βασανισμένη στον έρωτα με την "Κάρι".

Κι αφού με τη βοήθεια ειδικού έφτιαξε τη ντουλάπα - υπερπαραγωγή και τακτοποίησε τα ρούχα και τα παπούτσια ανά χρωμα, είδος, εποχή και μάρκα, τράβηξε φωτογραφίες και τις ανέβασε στο Instagram, μπας και μοιραστεί τον ενθουσιασμό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«My place! Μεσα σε λίγες ώρες εύκολα,γρήγορα κ οικονομικά μετέτρεψα ενα μικρό δωμάτιο του σπιτιού μου σ ενα σύγχρονο dressing room -βεστιάριο», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη μία φωτογραφία της Ελληνίδας Μπράντσο.

Στην άλλη φωτογραφία, τάχα μου ανέμελη, περνά δίπλα από το ράφι με τις πέντε ή έξι Σανέλ τσάντες. σε όλα τα χρώματα της έχει.... και να μη σου που΄με τιμούλα, θα το πάθεις το εγκεφαλικό.

Έλα, όμως, που δε συμμερίστηκαν οι followers της τον ενθουσιασμό της παρουσιάστριας και άρχισαν να την κράζουν ότι προκαλεί και ότι δεν έχει συναίσθηση της οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, ένας follower κατηγορεί την Καινούργιου ότι σβήνει τα σχόλια που την κράζουν. Η ίδια δεν απάντησε. Πνίγει τον πόνο της στη ντουλάπα, δίπλα στις Σανέλ!