Ο αδερφός της Μαντόνα παντρεύτηκε με άντρα κομμωτή [photo]

13.06.2016
Τον αγαπημένο του παντρεύτηκε ο αδερφός της Μαντόνα, Κρίστοφερ Τσικόνε, στο Μπέβερλι Χιλς. Ο 55χρονος Κρίστοφερ και ο κομμωτής Ρέι Θάκερ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης το απόγευμα της Παρασκευής 10/6 στο Μπέβερλι Χιλς σε πολύ στενό κύκλο. Τόσο στενό που ούτε η Μαντόνα δεν πήγε!

Ο γάμος ανακοινώθηκε στο Facebook με μια φωτογραφία του ευτυχισμένου ζεύγους! Το πρώτο βήμα έγινε την Πέμπτη, όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, καλώντας τους φίλους του να στείλουν δώρα στο σπίτι του, προαναγγέλλοντας ότι την επομένη θα παντρευόταν.

Ο Τσικόνε φορούσε σκούρο σακάκι με casual look, ενώ ο Θάκερ προτίμησε ένα λευκό κουστούμι, με χρωματιστό πουκάμισο.

Την ίδια ώρα, η διάσημη τραγουδίστρια - τελείως εκτός θέματος - δημοσίευε στο Instagram κοινή φωτογραφία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από τη συνάντησή τους στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Τζίμι Φάλον «The Tonight Show» της Πέμπτης.

Τα δύο αδέρφια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις από το 2008 όταν ο Τσικόνε δημοσίευσε βιβλίο με τίτλο «Life with My Sister Madonna», στο οποίο μεταξύ άλλων κατηγορούσε την αδερφή του ότι απατούσε τον σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι.