Απίστευτο: Ποιος ηθοποιός είχε νονό τον Γιάννη Ρίτσο;

13.06.2016
Φέτος εμφανίζεται στη σειρά του ΑΝΤ1, "Δίδυμα φεγγάρια", μετά από καιρό τηλεοπτικής αποχής. Εξάλλου, στο παρελθόν συμμετείχε σε αρκετές πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ενω έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, μόλις στα 8 του χρόνια, σε ταινία του Θοδωρή Αγγελόπουλου.

Τώρα, έρχεται μία αποκάλυψη για εκείνον, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα... νονός του ήταν ο σπουδαίος Γιάννης Ρίτσος. Εξάλλου, η οικογενειά του δεν ήταν τυχαία, αφού ο πατέρας του υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ΚΚΕ - μάλιστα προόριζε το γιο του για πολιτική σταδιοδρομία και όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αντέδρασε έντονα- ενώ γιαγιά του ήταν η συγγραφέας Έλλη Αλεξίου!

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Ασήμη Αλεξίου, το "Μπρούνο" στη σειρά "Δίδυμα φεγγάρια".

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό YouWeekly και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νονό του, το Γιάννη Ρίτσο!

«Έχω πολύ μεγάλη τύχη στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου να γνωρίζω πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Για παράδειγμα ο νονός μου ήταν ο Γιάννης Ρίτσος και η κόρη του. Γνώρισα τον Ελύτη, την Μελίνα Μερκούρη. Στην ηλικία όμως των 10 χρόνων δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ποιοι ήταν ακριβώς οι άνθρωποι αυτοί. Τους γνώριζα σαν πρόσωπα και όχι σαν μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος. Οπότε μεγαλώνοντας δεν ένιωθα ότι κουβαλούσα μια πολύ βαριά κληρονομιά. Η γιαγιά μου όπως άλλωστε και ο πατέρας μου, μου είχαν πει: ‘’Δεν πρέπει να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν’’! Κι επίσης γνωρίζοντας όλες αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες απομυθοποίησα πολλά πράγματα. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι με αδυναμίες, λάθη και πάθη», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός.