Παντελίδης: Αυτό είναι το «παλάτι» που αγόρασε πριν το θάνατο του! [photo]

08.06.2016
Τρεις μήνες και κάτι μετά τον πρόωρο θάνατο του Παντελή Παντελίδη και δεν έχουν σταματήσει στιγμή να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες που αφορούν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Αυτή τη φορά, το περιοδικό Full Life, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα συμβόλαια που είχε υπογράψει ο Παντελής, δύο μήνες πριν το θάνατο του και αφορούν το νέο σπίτι, που είχε αγοράσει.

Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Πανόρμα της Βούλας και που η τιμή του ανέρχεται στα 844.410,59 ευρώ.

Σύμφωνα, πάντα, με το περιοδικό, το ακίνητο δεν άνηκε ποτέ στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία και μέντορα του Παντελίδη, Κώστα Μπερτάκη, αλλά στη γνωστή δικηγόρο των Αθηνών, Καλυψώ Κοντογιάννη.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και φωτογραφίες από το συγκρότημα, που είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και αποτελείται από:

α) Μία ανεξάρτητη κατοικία (κατοικία Α) στο ισόγειο 112,18 τ.μ., που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικό – σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και W.C. και ασανσέρ.

β) Μία μεζονέτα που αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος είναι 108,64 τ.μ. αποτελείται από δύο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ. Το πατάρι, 68,56 τ.μ., περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεστιάριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και η σοφίτα 28,25 τ.μ. όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η μεζονέτα αυτή είναι συνολικά 234,56 τ.μ.

Στο συγκρότημα ακόμα, υπάρχει και ένα μικρό διαμέρισμα ανεξάρτητο, στον πρώτο όροφο, 20,20 τ.μ. Επίσης, το συγκρότημα διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου, στο ύψος του πρώτου ορόφου, έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ.

Μάλιστα, στις επίμαχες φωτογραφίες - που φαίνεται ότι είχαν τραβηχτεί πριν το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου - διακρίνεται το μαύρο πολυτελές τζιπ