Παπουτσάκη: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί»

08.06.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπου μίλησε για τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, τον γιο της Μάξιμο και εξηγεί για ποιο λόγο σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της: «Θεωρώ ότι γενικά αλλάζουν οι ισορροπίες. Εμείς παντρευτήκαμε και κάναμε παιδί με το που γνωριστήκαμε. Γνωριστήκαμε αρχές Απριλίου, παντρευτήκαμε τέλος Αυγούστου και έμεινα έγκυος αρχές Σεπτεμβρίου. Γνώρισα τον Παναγιώτη σε μία φάση που ήξερα πια να ξεσκαρτάρω καλά τις καταστάσεις. Μέσα σε δέκα λεπτά κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι πολύ συμβατός με μένα!».

Όσο για την πρόσφατη δήλωσή της ότι σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί, είπε: «Είναι κάτι που μας περνάει από το μυαλό. Είναι κάτι που σκεφτόμουν από παιδάκι. Έχω ένα θέμα με τους αδύναμους ανθρώπους και θα ήθελα να τους φροντίσω. Υπάρχουν παιδιά αυτή τη στιγμή που δεν έχουν γονείς και δυστυχούν και θα ήταν σπουδαίο δώρο γι αυτά να τα υιοθετήσει μία οικογένεια».