12 ιδανικές σταρ να ενσαρκώσουν τον Τζέημς Μποντ... αν ήταν γυναίκα [photos]

06.06.2016
Ο Τζέημς Μποντ κλείνει φέτος 54 χρόνια παρουσίας στην κινηματογραφική οθόνη κι αποτελεί το τρίτο πιο πετυχημένο franchise όλων των εποχών.

Παρά το γεγονός ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δε σκοπεύει να υποδυθεί ξανά τον θρυλικό πράκτορα ούτε με σφαίρες και όπως όλα δείχνουν θα γίνει αλλαγή σκυτάλης από την επόμενη ταινία, υπάρχουν πολλοί άλλοι ηθοποιοί που θα έβαζαν λιτούς και δεμένους προκειμένου να ενσαρκώσουν το συγκεκριμένο ρόλο.

Όσο όμως παραμένει μυστήριο ποιός θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα μας συστηθεί ως “Μποντ, Τζέημς Μποντ”, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πως θα ήταν εάν γυριζόταν η θηλυκή έκδοση του θρυλικού πράκτορα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο που δεν είναι καινούριο, αλλά ακούγεται εδώ και χρόνια, το ερώτημα που “καίει” ¨και γυρεύει απάντηση είναι ποια ηθοποιός θα μπορούσε να υποδυθεί το συγκεκριμένο ρόλο.

Στη συνέχεια ακολουθούν μεγάλες σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που είναι οι επικρατέστερες για τον ρόλο. Μένει να δούμε εάν ποτέ θα γυριστεί ο “θηλυκός Τζέημς Μποντ” ή το όλο project θα μείνει στα σκαριά.

Τα δύο ονόματα που είναι σίγουρο ότι θα σε εκπλήξουν είναι αυτό της Μπιγιόνσε (επειδή δεν είναι ηθοποιός) και της Λίντας Κάρτερ (εάν οι παραγωγοί θελήσουν να κινηθούν σε πιο ώριμη ηλικία), αλλά και όμως έχουν "παίξει" και αυτά τα δύο ονόματα.