Βόμβα! Διαζύγιο για Alpha & Κατερίνα Καινούργιου;

30.05.2016
Ανατροπή σε όλα όσα ξέραμε για το μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha; Έτσι φαίνεται αφού οι υπεύθυνοι του Alpha φέρεται να έδειξαν την πόρτα της εξόδου στην ξανθιά παρουσιάστρια.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως παρά το πρόωρο κόψιμο του Λόγω TiVis, πρόθεση των υπευθύνων του Alpha ήταν να κρατήσουν την Καινούργιου στο δυναμικό του σταθμού και να αναλάβει να παρουσιάζει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το πρωινό του Σαββατοκύριακου αντί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην κυριακάτικη RealLife, όμως, η Ντέπυ Γκολεμά, αποκάλυψε πως «η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ALPHA, καθώς το κανάλι της Κάντζας δε φαίνεται να είναι διατεθειμένο να της ανανεώσει το συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο».

Σήμερα, σύμφωνα με το Peoplegreece, η συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Alpha, ολοκληρώνεται με το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ η παρουσιάστρια συζητά ήδη με άλλο κανάλι. Μένει να δούμε εάν όντως θα επαληθευτούν όλα τα παραπάνω κι εάν ναι, ποια θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της Καινούργιου.