15 Ελληνίδες & ξένες σταρ που... τρέμουν τις πλαστικές! [photos]

30.05.2016
Εκτός από λάμψη ο χώρος της σόουμπιζ απαιτεί από τους σταρ να εκπέμπουν και νιάτα ακόμα και αν ηλικιακά δε βρίσκονται στην πρώτη τους νιότη αφού διαφορετικά τους βγάζει στην απόσυρση όσο σκληρό και αν ακούγεται.

Ιδιαίτερα στις γυναίκες οι απαιτήσεις είναι ακόμα πιο μεγάλες για αυτό το λόγο δεν είναι λίγες εκείνες που από μια ηλικία και μετά κάνουν το ιατρείο του πλαστικού δεύτερο σπίτι τους πέφτοντας, όμως, στην παγίδα της παραμόρφωσης και κάνοντας τους φαν να τρομάζουν να τις αναγνωρίσουν.

Ωστόσο, ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός σταρ αρνούνται πλέον πεισματικά να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους κι έχουν δηλώσει κατηγορηματικά σε συνεντεύξεις τους ότι θα επεμβαίνουν μόνο στο βαθμό που το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και δε θα τις κάνει να κοιτάζονται στον καθρέφτη και να βλέπουν “μια άλλη”.

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε 15 Ελληνίδες και ξένες σταρ που έχουν πατήσει τα 40 (τα 50, τα 60 και βάλε...) κι έχουν ξεκαθαρίσει επανειλημμένα ότι προτιμά να έχουν πέντε ρυτίδες παραπάνω παρά να τις βλέπει ο κόσμος στο δρόμο και να μην τις αναγνωρίζει από τις πλαστικές.