Τι φορούν από μέσα 20 διάσημες και εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα; [photos]

21.05.2016
Το μυστικό πίσω από την φαινομενικά αψεγάδιαστη σιλουέτα των διάσημων στο κόκκινο χαλί είναι απλό, και το πρόσωπο που το σκέφτηκε είναι σήμερα μέσα στους 50 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο!

Φορούν ειδικά ελαστικά εσώρουχα που σμιλεύουν το σώμα και δημιουργούν ιδανικές καμπύλες με μια μόνο κίνηση!

Πριν από μια δεκαετία η Sara Blakely ετοιμαζόταν για ένα πάρτι όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε κατάλληλο εσώρουχο για να εξασφαλίσει μια αψεγάδιαστη εμφάνιση με το λευκό παντελόνι της. Με ένα ψαλίδι έκοψε τα πόδια από το κάτω μέρος του καλσόν και το φόρεσε αντί για εσώρουχο. Η επανάσταση της μάρκας «Spanx», που την έκανε πάμπλουτη, μόλις είχε ξεκινήσει!

Η 45χρονη Σάρα μέσα σε λίγα χρόνια μπήκε στη λίστα των νεότερων αυτοδημιούργητων δισεκατομμυριούχων γυναικών στον ... κόσμο!

Τα ειδικά εσώρουχα κατέκτησαν τους stars και απογείωσαν τις εμφανίσεις των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί. Ρούχα αδυνατίσματος για τους γοφούς, τη μέση και τα πόδια μέχρι καλσόν, κολάν, σουτιέν και εσώρουχα που όχι μόνο αδυνατίζουν, αλλά το σημαντικότερο παραμένουν αόρατα κάτω από τα ρούχα. Εμείς βρήκαμε 20 πασίγνωστες σταρ, που τα φορούν καθημερινά και μερικές φορές ... φαίνονται!