Τρελό γέλιο: Ο Ψινάκης γκρεμοτσακίστηκε σε βουνό με αερόστατο!

20.05.2016
Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας και μοναδικός, τελεία και παύλα! Ο δήμαρχος Μαραθώνα θέλησε για ακόμα μία φορά να πρωτοτυπήσει και είπε να πετάξει από τον Μαραθώνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη με αερόστατο!

Ο λόγος του ταξιδιού ήταν η επιθυμία του να ενωθούν σημειολογικά οι δύο ιστορικές πόλεις. Μάλιστα, την Πέμπτη (19/5) συγκεντρώθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία, λίγο πριν ο πρώην δαιμόνιος μάνατζερ ξεκινήσει το ταξίδι του, που αποδείχθηκε... επικίνδυνο!

Κι αυτό, διότι είχε απρόσμενο τέλος, που ελέω Ψινάκη, μάς έκανε να κλάψουμε από τα γέλια. Γιατί στην πραγματικότητα, η κατάληξη του θα μπορούσε να ήταν άσχημη!

Το αερόστατο στο οποίο βρισκόταν ο δήμαρχος, λόγω του ανέμου, αντί να προσγειωθεί στην περιοχή του Λευκού Πύργου, έπεσε πάνω σε ένα βουνό!

Μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Ψινάκης με το δικό του τρόπο, εξήγησε τι συνέβη, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Γκρεμιστήκαμε σε ένα βουνό, γιατί αλλιώς θα πηγαίναμε στο Κιλκίς! Το αερόστατο δεν το ελέγχεις, δεν είναι σαν το ελικόπτερο που λες στον πιλότο προσγειώσου εδώ και το κάνει. Το πήρε ο αέρας και αντί να έρθω εδώ στον Λευκό Πύργο, πέσαμε πάνω σε ένα βουνό! Περάσαμε πάνω από την πόλη, από κάτι διυλιστήρια...», είπε