Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Παντελίδη με τις δύο κοπέλες!

17.05.2016
Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του Παντελή Παντελίδη, σε χαρτοπαικτική λέσχη, λίγες μόνο ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, άμεση κι έντονη είναι η αντίδραση της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αφού στις επίμαχες φωτογραφίες που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, είναι και οι Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, οι οποίες στις καταθέσεις τους φέρονται να έχουν δηλώσει ότι βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν γνώριζαν αν και πόση ποσότητα αλκόολ είχε καταναλώσει ο Παντελής.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη στην εφημερίδα, "η υπόθεση μόλις ανοίγει", δείχνοντας ποιες είναι προθέσεις της οικογένειας. Εξάλλου, εξήγησε πώς θα κινηθούν οι πελάτες του, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ποια ήταν η σχέση του τραγουδιστή με τις δύο κοπέλες!

«Περιμένει από τις Αρχές να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή, να αξιοποιήσουν σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους αναζήτησης της αλήθειας, να αναζητήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά μέσα και να μην αρκεστούν σε δύο καταθέσεις, οι οποίες πιθανότατα εμπεριέχουν υποκειμενισμό και σκοπιμότητες. Είναι καταγεγραμμένο διεθνώς ότι ισχυρή πλειοψηφία υπαιτίων προσπαθούν, από την πρώτη στιγμή, να αποσείσουν τις ευθύνες τους. Συνεπώς, όποιες κι αν είναι οι καταθέσεις των συνεπιβαινουσών, οι οποίες προφανώς έλκουν συμφέροντα από την έκβαση της έρευνας, πρέπει να αξιολογηθούν σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία και να μη θεωρηθούν θέσφατο», είπε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Χαράλαμπος Λυκούδης.

Όσο για τη σχέση του Παντελίδη με την Αρναούτη και την Κυριάκου αποκαλύπτει:

«Τα όσα ακούστηκαν ή γράφτηκαν περί συναισθηματικών δεσμών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η οικογένεια, λόγω των στενών δεσμών που ανέκαθεν διατηρούσαν τα μέλη της μεταξύ τους, είναι σε θέση να γνωρίζει τους πραγματικούς φίλους και αισθηματικούς δεσμούς του Παντελή, στους οποίους δεν περιλαμβάνονται οι δύο κοπέλες».