20 Ελληνίδες και ξένες σταρ που πόζαραν αλά Μέριλιν Μονρόε [photos]

17.05.2016
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, η οποία έκανε τους άντρς να παραμιλούν στο πέρασμά της, ενώ ήταν σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του '50, ενώ ο θάαντός της γέννησε το μύθο του αιώνιου θηλυκού.

Ο λόγος για τη Μέριλιν Μονρόε (ή αλλιώς Νόρμα Τζιν Μόρτενσον, όπως τη δήλωσε η μητέρα της στο ληξιαρχείο), την οποία το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου έχει κατατάξει έκτη στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

Έσβησε στα 36 της το 1962, αλλά ακόμα και σήμερα η πολυτάραχη ζωή της απασχολεί τα Μέσα. Πάντως, η ίδια είχε πει κάποτε, για τη ζωή της:

"Θα ήταν μια ανακούφιση εάν τελείωνε. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου, να φτάνεις κάπου κι έπειτα να ξαναρχίζεις από την αρχή."

Τα περισσότερα από 50 χρόνια που μεσολάβησαν από τον θάνατό της, δεν είναι λίγες οι σταρ που προσοάθησαν να τη μιμηθούν ή απλά να ποζάρουν αλά Μέριλιν σε φωτογραφίσεις τους.

Στη συνέχεια έχουμε συγκεντρώσει 20 Ελληνίδες και ξένες σταρ που το τόλμησαν. Τώρα το αν άγγιξαν λίγο από την αίγλη και τη λάμψη της σηκώνει μεγάλη συζήτηση.