Παντρεύτηκαν Σακκελαρίδης και Τζίμα - Οι κουμπάροι & οι καλεσμένοι [photos]

16.05.2016
Τα σκαλιά της δημαρχείου ανέβηκαν το Σάββατο (14/5) η Ράνια Τζιμα και ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης, επισφραγίζοντας με κάθε επισημότητα έναν έρωτα που έμεινε κρυφός για μεγάλο διάστημα και πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Σύριζα και η δημοσιογράφος του Mega, λίγο πριν γίνουν γονείς, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Αθηνών. Την τελετή έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, με μάρτυρες - κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Εύα Αντωνοπούλου με το σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, τη δημοσιογράφο του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και τον Πέτρο Μωραΐτη.

Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι στο "Πάρκο Ελευθερίας", όπου έδωσαν το “παρών” συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και κάποιοι παλαιοί σύντροφοι του Σακκελαρίδη από το Σύριζα, με τους οποίους κρατά φιλική σχέση και μετά την αποχώρηση του από το κόμμα, όπως ο Θόδωρος Μιχόπουλος και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης

Το νυφικό της Τζίμα ήταν σε ιβουάρ απόχρωση και διακρινόταν πλέον η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Εξάλλου, τον Σεπτέμβριο αναμένεται να έρθει στον κόσμο η κορούλα τους.