Σοκ: Ποινή φυλάκισης στην Τζούλια - Όλο το παρασκήνιο!

16.05.2016
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, αλλά και για την... Τζούλια Αλεξανδράτου!!! Ποινή φυλάκισης έξι μηνών αποφάσισε το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για την πάλαι ποτέ “εθνική πορνοσταρ”.

Και ο λόγος είναι ότι η Τζούλια στο μακρινό παρελθόν – το Φθινόπωρο του 2009 - είχε στην κατοχή της πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα espresso, το θέμα είχε πάρει τη δικαστική οδό και σύμφωνα και το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για παράβαση του άρθρου 98 (παραγρ. 2) του ΚΟΚ και ανέστειλε την ποινή της επί τριετία.

Η νέα κλήτευση για την εκδίκαση της απόφασης θυροκολλήθηκε στη διεύθυνση κατοικίας της στις 5 Απριλίου 2016, αλλά η Αλεξανδράτου, η οποία ζει μόνιμα στη Βιέννη με το σύζυγός της Κρίστιαν Καρπόζηλο, δεν παρέστη στο ακροατήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην.

Για την ιστορία, η Τροχαία είχε πιάσει την Τζούλια με πλαστό δίπλωμα οδήγησης τον Σεπτέμβριο του 2009, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, το έγγραφο που έδειξε στους αστυνομικούς φέρεται να είχε εκδοθεί στην Ιταλία, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενήργησε το υπουργείο Μεταφορών εκδόθηκε πόρισμα, από το οποίο προέκυπτε ότι το δίπλωμα ήταν πλαστό.

Μάλιστα, ενάμιση μήνα μετά το περιστατικό, συνοδεία του συνηγόρου της, είχε περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το δίπλωμα «μαϊμού». Τότε, όπως αναφέρει η espresso, η Τζούλια φέρεται ότι είχε δηλώσει πως ό,τι είχε να πει θα το έλεγε στον εισαγγελέα.